“Als het rijmt, is het waar”

Daar zit je dan. Als alleenstaande papa met twee kinderen. Met meer valse tanden dan je eigen vader en een abonnement op wortelkanalen. Terwijl je vrienden hun hond uitlaten, het boompje water geven en de gevel schilderen moet jij opnieuw beginnen. Op zoek naar levenswijsheid. Zonder dat je het zelf allemaal goed snapt. Tot je je kind hoort zeggen: “Als het rijmt, zal het wel waar zijn.”

In een bruisende mix – ok, lichtbruisend want zijn maag is wat gevoelig – van humoristische gedichten en onversneden comedy kijkt Ralf Jennes zijn stresspunten recht in de ogen en roept hij: “Ha!” Om daarna weer gillend weg te lopen. Hij denkt hardop na over de poëzie van het leven. Over de zin en de onzin. Maar altijd wel zinnig. Met veel humor. Tenminste toch in zijn hoofd.

Ralf Jennes is al heel wat jaren actief in het comedycircuit, als comedian en MC. Bovendien is Ralf als bevlogen tekstschrijver vaste coach/regisseur van Han solo, tekstcoach van William Boeva en voorziet hij ook menig tv-programma van een lijntje humor. Nu brengt hij zijn beide passies samen in een unieke voorstelling.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s